kerivnika-aparatu-khersonskoyi-oda-zvilnili-cherez-skandal-iz-erotichnimi-tantsyami

Керівника апарату Херсонської ОДА звільнили через скандал із еротичними танцями

 • 18081 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв звільнив керівника апарату Херсонської ОДА Володимира Клюцевського через скандал із еротичними танцями. Про це повідомляє УНН із посиланням на Управління суспільних комунікацій ХОДА.

"Ті, хто допустив 6 березня виступ гурту "Степ" у стінах обласної ради, понесуть відповідальність", - заявив Гусєв на селекторній нараді.

Зазначається, що він прийняв низку кадрових рішень. Зокрема, звільнено керівника апарату облдержадміністрації Володимира Клюцевського.

"Я був присутній на офіційній частині. Те, що я побачив вчора в мережі Інтернет, мене неприємно вразило. Вважаю виступи в такому форматі у приміщенні ОДА неприпустимими. Службове розслідування планувалося провести протягом 10 днів, але мені було достатньо вчорашнього дня і сьогоднішнього ранку, щоб встановити винних", - додав Гусєв.

Нагадаємо, напередодні 8-го березня гурт "Степ" виступив на неофіційній частині свята у сесійній залі Херсонської обласної ради. Голову Херсонської ОДА Юрія Гусєва обурило відео, яке потрапило до мережі, на якому танцівниця гурту танцювала у панчохах та короткій сукні.

Як раніше повідомляв УНН, секс-скандал за участі Богдана Яременка негативно вплинув на роботу комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Українські Національні Новини

Політика