kerivnika-chopskogo-prikordonnogo-zagonu-vikrili-na-khabari

Керівника Чопського прикордонного загону викрили на хабарі

 • 11658 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Заступника начальника одного з відділів Чопського прикордонного загону Держприкордонслужби України викрили на систематичних хабарях. Про це УНН повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

За даними спецслужби, посадовець налагодив механізм одержання неправомірної вигоди від місцевих мешканців за безперешкодне переміщення через державний кордон поза пунктами пропуску гуртових партій тютюнових виробів. "Вигода" зловмисника становила 50 євро з кожного ящика нелегального товару.

Правоохоронці затримали прикордонника поблизу одного із населених пунктів області під час отримання чергового хабаря в розмірі 1,2 тис. євро.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України (Одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднаному з вимаганням такої вигоди), вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру.

Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин справи та притягнення до відповідальності інших посадовців загону, причетних до оборудки. 

Нагадаємо, на хабарі впіймали митника аеропорту "Бориспіль"

Українські Національні Новини

Кримінал та НП