kerivnika-odnogo-z-rayviddiliv-vikonavchoyi-sluzhbi-ivano-frankivschini-vikrili-na-khabaryakh

Керівника одного з райвідділів виконавчої служби Івано-Франківщини викрили на хабарях

 • 10484 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Керівника одного з райвідділів Державної виконавчої служби головного теруправління юстиції в Івано-Франківській області викрили на отриманні неправомірної вигоди. Про це УНН повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

За даними спецслужби, посадовець налагодив механізм отримання хабарів від місцевих мешканців за сприяння у закритті виконавчих проваджень без стягнення штрафних санкцій і не подання до суду звернень про тимчасове обмеження у праві виїзду за кордон.

Правоохоронці задокументували вимагання посадовцем 30 тисяч гривень у чергового боржника за закриття низки виконавчих проваджень.

Зловмисника затримали у службовому кабінеті під час отримання 20 тисяч гривень ‒ другої частини хабаря.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України затриманому оголошено про підозру.

Тривають слідчі дії для з'ясування всіх обставин справи та притягнення до відповідальності інших посадовців виконавчої служби, можливо причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, екс-посадовця Київської ОДА судитимуть за корупцію.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП