kerivnika-sap-teper-obiratimut-na-5-rokiv-rishennya-radi

Керівника САП тепер обиратимуть на 5 років: рішення Ради

 • 11708 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект № 4227 щодо призначення на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Відповідне рішення підтримали 289 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Так, проект Закону відновлює положення, за яким заступник Генпрокурора - керівник САП призначається на посаду строком на 5 років, а також положень щодо процедури призначення прокурорів на адміністративні посади у САП.

Проектом вносяться зміни до абзацу четвертому пункту 2 розділу ІІ "Прикінцеві і перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури" № 113-IX.

Нагадаємо, під час засідання комісія з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі у листопаді було розпочато фахове обговорення проекту Порядку роботи Конкурсної комісії та проведення конкурсу на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Українські Національні Новини

Політика