kerivnitstvo-rf-ymovirno-zaluchilo-do-nastupu-na-avdiyivku-visokokvalifikovani-grupi-vagnera-isw

Керівництво рф залучило до наступу на Авдіївку "висококваліфіковані" групи "вагнера" — ISW

 • 228384 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. російське військове керівництво, ймовірно, залучило до наступу на Авдіївку обмежену кількість "висококваліфікованих" підрозділів ПВК "вагнера", передає УНН з посиланням на аналітику Інституту вивчення війни.

Деталі

У ISW вважають, щоб закріпити нещодавні обмежені тактичні успіхи у районі Авдіївки, росія, ймовірно, залучила до наступу на Авдіївку обмежену кількість "висококваліфікованих" підрозділів ПВК "вагнера".

Аналітики також згадали прогнози речника штабу АТО, полковника Олексія Дмитрашківського, який заявив 25 березня, що українська розвідка прогнозує, що "вагнер" може з'явитися на авдіївському напрямку.

В Інституті вивчення війни говорять, що російське військове керівництво, можливо, вирішило перекинути певні підрозділи "вагнера" в район Авдіївки протягом останніх тижнів, щоб підтримати виснажені та менш якісні підрозділи так званої "Донецької народної республіки".

У ISW зауважили: "Якщо такі бійці "Вагнера" дійсно воювали під Авдіївкою, їхня участь може пояснити обмежені тактичні успіхи, досягнуті в цьому районі за останній тиждень".

Українські Національні Новини

Війна