kernesa-vidpravlyat-na-likuvannya-za-kordon-litakom-scho-evakuyuvav-navalnogo-zmi

Кернеса відправлять на лікування за кордон літаком, що евакуював Навального - ЗМІ

 • 14572 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Медичний борт, що перевозив російського опозиціонера Олексія Навального з Росії до Німеччини, прибув у харківський аеропорт. Як повідомляє Суспільне із посиланням на джерела в правоохоронних органах, цим бортом перевозитимуть Геннадія Кернеса за кордон, передає УНН.

Про прибуття літака Суспільному стало відомо з даних сервісу Flightradar24.

О 19:15 у Харків з німецького Нюрнберга прибув літак Bombardier Challenger 604 з бортовим номером D-AFAD, який належить компанії FAI Aviation Group. Ця компанія зокрема займається медичними перевезеннями, відзначає видання.

Літак з цим бортовим номером перевозив російського політика після отруєння.

За інформацією джерела Суспільного у правоохоронних органах, 16 вересня з харківського аеропорту має відправитися літак з мером Харкова Геннадієм Кернесом. Як повідомляє кореспондент Суспільного, біля термінала машини швидкої та автомобілі з номерами "0202", якими користується охорона й оточення міського голови.

Проте у міській раді Харкова інформацію не підтвердили. Так само не вдалось отримати інформацію і від медиків.

Нагадаємо, у Кернеса підтвердили коронавірус, з 10 вересня він перебуває у лікарні. Раніше ЗМІ повідомили, що Кернес перебуває у комі, але у міській раді Харкова інформацію спростували.

Українські Національні Новини

Суспільство