kevina-speysi-znovu-zvinuvatili-v-seksualnomu-zlochini

Кевіна Спейсі знову звинуватили в сексуальному злочині

 • 9328 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. На актора Кевіна Спейсі вчергове подали до суду через те, що він нібито здійснив сексуальний напад на масажиста в будинку в Малібу, штат Каліфорнія, два роки тому, передає УНН з посиланням на The Guardian.

У анонімному позові, що надійшов до Верховного суду в Лос-Анджелесі, йдеться про те, що актор, якого раніше неодноразово звинуватили у харрасменті, напав на масажиста в жовтні 2016 року.

Потерпілий заявляє, що актор змусив масажиста доторкнутись до своїх статевих органів, після цього “потягнув його та намагався змусити поцілувати”.

На Спейсі раніше подавали до суду, звинувачуючи в сексуальних нападах, гендерному насильстві, умисному заподіянні емоційних страждань і позбавленні волі.

Ймовірна жертва заявила, що повідомила про інцидент поліції. Відділ поліції Лос-Анджелесу відмовився підтвердити, чи надходило відповідне повідомлення про інцидент.

Скотланд-Ярд відкрив шість розслідувань сексуальних нападів стосовно Спейсі, які мали місце в Лондоні та Глостері. Він також перебуває під слідством щодо дій в Каліфорнії.

Як повідомляв УНН, у серпні прокуратура Лос-Анджелеса повідомила, що розглядає другу справу про сексуальні домагання, фігурантом якої є оскароносний Спейсі.

Українські Національні Новини

Новини Світу