keyt-middlton-ne-mozhe-dochekatisya-zustrichi-z-donkoyu-garri-i-megan-zmi

Кейт Міддлтон не може дочекатися зустрічі з донькою Гаррі і Меган - ЗМІ

 • 16966 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон порушила мовчання про народження своєї нової племінниці, дочки герцога і герцогині Сассекських Лілібет. Про це повідомляє журнал OK!, передає УНН.

Деталі

Герцогиня Кембриджська сказала репортерові, що вона з нетерпінням чекає зустрічі з її новою племінницею у найближчому майбутньому.

"Я бажаю їй всього найкращого. Не можу дочекатися зустрічі з нею. Ми з нею ще не зустрічалися, сподіваюся, скоро".

36-річний принц Гаррі і 39-річна Меган повідомили про народження дівчинки 4 червня і вшанували пам'ять королеви і принцеси Діани, назвавши її в їхню честь.

Контекст

Герцогиня Сассекська народила Лілібет "Лілі" Дайану Маунтбеттен-Віндзор в лікарні Санта-Барбари Котедж в Санта-Барбарі, Каліфорнія, в 11.40 ранку, вагою 7 фунтів 11 унцій (3 кг 175 гр).

У повідомленні від герцога і герцогині Сассекських було оголошено про народження дитини на їх веб-сайті Archewell: "4 червня ми були благословенні появою нашої дочки Лілі. Вона більше, ніж ми могли собі уявити, і ми як і раніше вдячні за любов і молитви, які ми відчували з усього світу. Дякуємо за вашу незмінну доброту і підтримку в цей особливий час для нашої родини".

Принц Чарльз привітав "щасливу новину" про народження своєї п'ятої онуки Лілібет.

Ім'я Лілібет походить від ніжного сімейного прізвиська її прабабусі, Її Величності Королеви. Друге ім'я Діана було вибрано на честь покійної бабусі, принцеси Діани, яка померла в 1997 році.

Однак цей вибір виявився спірним: повідомляється, що у королеви не питали дозволу на повторне використання її дитячого прізвиська, герцоги Сассекські "ніколи не питали" дозволу Її Величності.

Згодом, Гаррі відповів, що королева "підтримала" вибір імені.

Українські Національні Новини

Новини Світу