khabibu-pritrimuyut-gonorar-za-peremogu-i-mozhut-pozbaviti-titulu-glava-ufc

Хабібу притримають гонорар за перемогу і можуть позбавити титулу – глава UFC

 • 20096 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Атлетична комісія штату Невада проведе розслідування масової бійки після бою Хабіба Нурмагомедова і Конора Макгрегора. Про це під час прес-конференції заявив президент Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Дана Уайт, передає кореспондент УНН.

"Розпочато розслідування. Члени команди Хабіба затримані, члени команди Конора - ні. Розслідування проводить атлетична комісія штату Невада… Я просто спілкувався з Бобом Беннеттом з штату Невада з Атлетичної комісії. Він сказав мені, що вони вже розглянули деякі речі, і вони прийняли рішення про те, що вони не збираються відбирати гонорар Конора Макгрегора. МакГрегору заплатили, він отримав свій гонорар. Вони притримають гонорар Хабіба", - сказав він.

За його словами, внаслідок масової бійки було затримано трьох осіб, але він не впевнений, чи всі вони були люди з команди Нурмагомедова.

"Якщо Атлетична комісія штату Невада знайде щось, я не знаю. Якщо його (Нурмагомедова) буде відсторонено, залежить від того, на який період його буде відсторонено, він, ймовірно, буде позбавлений титулу",- сказав Уайт, відповідаючи на питання журналістів, чи буде дагестанський боєць позбавлений титулу.

Нагадаємо, менеджер чемпіона Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова Різван Магомедов був затриманий поліцією після масової бійки  в залі для глядачів, яка сталася після переможного для російського бійця поєдинку проти ірландця Конора Макгрегора.

Як повідомляв УНН, 7 жовтня російський боєць змішаного стилю Хабіб Нурмагомедов здобув перемогу над ірландцем Конором Макгрегором на турнірі Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) 229 в Лас-Вегасі і захистив титул чемпіона в легкій вазі.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Нафта Brent впала у ціні

     • 11759 переглядiв

    Вибух в Кишиневі: три людини загинули, 10 поранені

     • 8984 переглядiв

    Завтра Україну накриє потужна магнітна буря

     • 24945 переглядiв

    Стрілянина в Одесі: підозрюваних затримано

     • 26226 переглядiв

    День учителя сьогодні святкують в Україні

     • 10456 переглядiв

    У центральній Японії стався землетрус

     • 12401 переглядiв

    Українців попередили про заморозки і пожежонебезпеку

     • 10862 переглядiв