khakeri-atakuvali-vidomi-amerikanski-vidannya

Хакери атакували відомі американські видання

 • 7872 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Кібератака викликала серйозні збої друку та доставки в суботу в Los Angeles Times та інших великих американських газетах, в тому числі у тих, що належать Tribune Publishing Co (TPCO.O), таких як Chicago Tribune і Baltimore Sun. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Газета Los Angeles Times повідомила, що кібератака здійснена з поза меж США.

За повідомленнями Los Angeles Times, атака призвела до затримок поширення суботніх випусків The Times, Tribune, Sun і інших газет, які використовують загальну виробничу платформу в Лос-Анджелесі.

Tribune Publishing, що публікує газети New York Daily News і Orlando Sentinel, заявила, що вперше виявила шкідливе ПО в п’ятницю.

Видання Wall Street Journal і New York Times на Західному узбережжі США також були вражені.

Прес-секретар Tribune Publishing Маріса Колліас заявила, що вірус пошкодив бек-офісні системи, що використовуються для публікації та виробництва “газет по всій нашій компанії”.

Прес-секретар Міністерства внутрішньої безпеки США заявила, що вивчає ситуацію.

“Нам відомі повідомлення про можливий кібер-інцидент, що зачіпає кілька новинних агентств, і ми працюємо з нашим урядом і галузевими партнерами, щоб краще зрозуміти ситуацію”, — сказала прес-секретар Кеті Уолдман в своїй заяві.

Українські Національні Новини

Новини Світу