khalatnist-na-mezhi-nardep-pro-vidsutnist-z-boku-krail-initsiativi-schodo-nakladennya-sanktsiy-na-1xbet

“Халатність на межі”: нардеп про відсутність з боку КРАІЛ ініціативи щодо накладення санкцій на 1xBet

 • 182444 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей має внести власників букмекерської компанії 1xBet Романа Семіохіна, Сергія Каршкова, Дмитра Казоріна та саму букмекерську компанію через їх російське коріння до санкційного списку. Таку думку в коментарі УНН висловив перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Ярослав Юрчишин.

Цитата

“Це неприродньо, коли в Україні працює російська компанія. Коли лише після звернення уваги журналістів-розслідувачів вона позбавляється ліцензії. Мова ж про компанію із російськими коріннями.

Через Кабінет міністрів України КРАІЛ повинна і мала б вже ініціювати внесення власників компанії і саму компанію в санкційний список, РНБО мала б це рішення затвердити. Тому тут халатність на межі і банальне невиконання обов’язків як правоохоронцями, так і власне Комісією”, - вважає Юрчишин.

Контекст

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей позбавила ліцензій ТОВ “Твоя беттінгова компанія”, яка працювала в Україні під брендом 1хBet, лише після особистого втручання Президента України у процес Бюро економічної безпеки. Раніше ж у Комісії не помічали російського сліду букмекерської компанії.

А тепер - не ініціюють накладення санкцій як на причетних до створення 1xBet росіян - Романа Семіохіна, Сергія Каршкова та Дмитра Казоріна, так і до самої букмекерської контори.

Українські Національні Новини

Суспільство