kharkiv-gotuyetsya-priynyati-superkubok-uyefa

Харків готується прийняти Суперкубок УЄФА

 • 12809 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. У Харківській обласній державній адміністрації обговорили підготовку до проведення Суперкубка УЄФА 2021 року. Про це повідомляє прес-служба ХОДА, передає УНН.

"Харків продовжує залишатися столицею українського футболу. Дуже знаменна подія для регіону - Суперкубок УЄФА - 2021, який може пройти у нас", - сказав заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.

Він нагадав, що крім Харкова свою готовність прийняти матч висловили Мінськ, Гельсінкі, Белфаст. Переможця визначать 19 травня.

"Попереду у нас дуже напружена і копітка робота. Адже пакет документів, який необхідно підготувати для участі у відборі, майже такий, як на Євро-2012", - підкреслив Бабічев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ міг втратити право на проведення фіналу ЛЧ УЄФА

Повідомляється, що заявка-досьє повинна бути подана на розгляд виконкому УЄФА до 15 лютого 2019 року. Документ включатиме відповіді на всі питання, які можуть виникнути в УЄФА з організації та проведення футбольної події у Харкові.

"Відвідавши сьогодні стадіон, я можу сказати: не дивлячись на те, що у Мінську абсолютно новий, відреставрований стадіон, у Харкова є всі шанси виграти право на проведення заходу", - зазначив представник Федерації футболу України Андрій Бондаренко.

Присутні також обговорили деталі проведення Суперкубка УЄФА - 2021. Одними з головних тем стали питання забезпечення безпеки уболівальників і забезпечення їхнього розміщення.

Нагадаємо, як писав УНН, у ФФУ заявили, що Україна перебуває на фінальній стадії впровадження системи відеоповторів VAR.

Українські Національні Новини

Спорт