kharkiv-sohodni-zakhyshchenyi-zelenskyi-vidpoviv-na-zaiavy-rf-shchodo-novoho-nastupu-na-skhid-ukrainy

"Харків сьогодні захищений": Зеленський відповів на заяви рф щодо нового наступу на схід України

 • 96645 переглядiв

Україна має потужні лінії оборони, які захищають Харків, і місту не загрожує небезпека, попри плани росії захопити його і весь схід країни, заявив президент Володимир Зеленський.

У москві не приховують своїх планів щодо захоплення Харкову та всього сходу України, але на сьогодні це місто захищене. Про це в ефірі телемарафону заявив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі 

Глава держави підкреслив, що Україна має потужні лінії оборони, і ворог у разі нападу отримає опір.

Харків сьогодні захищений. Що стосується оборонних рубежів, що стосується нашого війська, сьогодні Харків не знаходиться у небезпеці. Те, що це бажана ціль... Ну, росіяни не приховують - весь схід, і не тільки схід, а й південь нашої держави, і такі міста як Харків, Краматорськ - це їх бажана ціль. Але сьогодні ми захищаємо абсолютно впевнено Харківщину

- розповів президент. 

Він зазначив, що росія проводить потужну дезінформаційну політику, і може перекидати війська на певних напрямках, потім знімати їх, і поширювати цю інформацію через західні і навіть українські ЗМІ.

Ми навіть іноді не знаємо, що допомагаємо. Авжеж українські медіа цього не хочуть, але ми повинні розуміти, що скрізь наші медіа, скрізь Телеграм-канали росіяни це розповсюджують. Ця паніка має хвилю такого вибуху, іноді і завдяки нам. Все треба дуже ретельно перевіряти. Всі деталі. Ніхто не заспокоює, ми у війні, але і перебільшувати не треба

- пояснив глава держави. 

За його словами, немає ніякого секрету, що Україна будує оборонні рубежі на білоруському напрямку, і ворог має знати, що Україна має потужні лінії оборони і військо на цьому напрямку.

Вони мають знати, що буде опір. І суспільство наше, наприклад Чернігівщина, має знати, що тут потужний захист

- заявив Володимир Зеленський. 

Україна завершує будівництво оборонних споруд на найгарячіших напрямках - Зеленський06.04.24, 19:38 • [views_0]