kharkivschina-na-vibukhivtsi-pidirvalisya-sche-dvoye-lyudey

Харківщина: на вибухівці підірвалися ще двоє людей

 • 739900 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. У Харківській області за минулу добу на вибухівці підірвалися ще двоє чоловіків, ворожих обстрілів зазнали три райони, дісталося ліцею. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, 28 листопада, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Мінна небезпека в області лишається високою. Вчора 2 чоловіків постраждали внаслідок вибуху боєприпасів: 56-річного та 62-річного чоловіків госпіталізували", - повідомив Синєгубов.

Деталі

По області росіяни із ракет та артилерії, за даними голови ОВА, постійно завдають удари по Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах.

"Є влучання у приватні домоволодіння, заклад освіти у Куп’янському районі. Близько півночі у селі Безмятежне внаслідок ракетного обстрілу ЗРК С-300 вибуховою хвилею пошкодило будівлю ліцею. Без постраждалих", - повідомив посадовець.

Доповнення

У ДСНС повідомляли, що у Харківській області інтенсивність замінування набагато вища, ніж була у Київській області - деякі території вздовж доріг просто всипані протипіхотними мінами.

Українські Національні Новини

Війна