kharkivschina-sogodni-vorog-vdariv-po-oblasti-sered-zagiblikh-ditina

Харківщина: сьогодні ворог вдарив по області, серед загиблих - дитина

 • 147748 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Харків за минулу добу знову опинився під ворожими обстрілами, по області вчора було троє загиблих та 14 поранених. Сьогодні обстріли в регіоні продовжилися, однією з жертв стала 12-річна дитина, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"За минулу добу ворог обстрілював Основ'янський та Київський райони міста Харкова та Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області. На жаль, є 3 загиблих. Жінка в смт Коротич Харківського району, чоловік в селі Уди Богодухівського району та жінка в смт Чкалівське, Чугуївський район", - повідомив Синєгубов у Telegram.

Деталі

Голова ОВА повідомив, що за минулу добу загалом по області поранення отримали 14 мирних жителів. З них 4 людей в Харкові, у тому числі 16-річний хлопець. У смт Коротич Харківського району постраждали 5 цивільних, в тому числі дівчина 13 років.

"Сьогодні зранку обстріли населених пунктів області продовжились. У селі Іванівка, Ізюмського району, загинула дитина 12 років, 1 цивільний отримав поранення. Ще одна жінка загинула в Золочеві", - зазначив Синєгубов.

"Бойові дії на території області тривають. Ворог намагався контратакувати в районі села Довгеньке, успіху не мав і відступив. Наші військові тримають позиції і завдають окупантам втрат", - додав голова Харківської ОВА.

Доповнення

За добу 29 травня по Харкову ворог тричі вдарив з РСЗВ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    росія перекрила газ Нідерландам за відмову платити рублями

     • 113421 переглядiв