kharkivschina-vid-obstriliv-okupantiv-sogodni-zaglinulo-4-mirnikh-11-poraneno

Харківщина: від обстрілів окупантів сьогодні загинуло 4 мирних жителів, 11 поранено

 • 148452 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. У Харківській області сьогодні від рук окупантів загинуло 4-го мирних жителів області, 11 поранені. Про це в телемарафоні повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

"Ворог продовжував обстріли. Знову Олексіївка, Салтівка, північна Салтівка. Сьогодні вдень більше обстрілювали область. Це місто Чугуєв, Золочів. Сьогодні 11 поранених і 4 загинули", - йдеться у повідомлені.

Деталі

У великодню ніч окупанти завдали удару по районах Олексіївки, Салтівки, Пінічної Салтівки Харкова. Було поранено трьох людей.

Вдень російські загарбники обстрілювали Золочівський і Чугуївський райони. За попередніми даними 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина: Чугуїв - 6, Малинівка - 5, Золочів - 1.

Також голова ОВА розповів про Ізюмський напрямок.

"У Ізюмі намагалися проводити мобілізацію або виїжджати за межі України на територію рф або ставати до лав ЗС. Якщо ми беремо ізюмський напрямок, то він продовжує бути найгарячішою точкою Харківської області, тому що наші ЗСУ тримають ворога і не дають йому просунутись далі на територію Луганської і Донецької областей, фактично збільшивши там свою військову присутність.

Ну а щодо міста Ізюма - наразі він знаходиться у повній окупації, у нас немає можливості довести там, а ні гуманітарну допомогу, ну і звичайно, що ніяких евакуаційних маршрутів нам ворог не погоджує. Евакуацію щодо Ізюмського напрямку ми проводимо, місто Барвінкове вже на околицях його йдуть бої і місто Лозова, де з цього району ми евакуювали понад 55 тисяч мешканців"

Нагадаємо

Окупанти у Харківській області вивезли один із заводів у рф, а у приміщеннях облаштували справжній концтабір.

Українські Національні Новини

Суспільство