kharkivschina-vorog-obstrilyuye-rayoni-bilya-peredovoyi-ta-poblizu-kordonu-rf-ye-poraneni

Харківщина: ворог обстрілює райони біля передової та поблизу кордону рф, є поранені

 • 86633 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Російській війська обстрілюють райони біля кордону рф та лінії зіткнення на Харківщині, за минулу добу поранено одну жінку, ще один чоловік підірвався на розтяжці. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у суботу, 1 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Ворог продовжує тероризувати мирне населення прилеглих до кордону з рф та лінії зіткнення територій Куп'янського, Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів Харківської області", - повідомив Синєгубов.

Деталі

Протягом минулої доби, за даними голови ОВА, були обстріляні райони населених пунктів: Стрілеча, Рідкодуб, Кучківка, Охримівка, Вільхуватка, Дворічна та інші. Через влучання боєприпасів сталися пожежі на агропромисловому об'єкті та в багатоквартирному будинку.

"За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 2 людей: в Ізюмському районі поранення отримала жінка 53 років, в Харківському - на розтяжці підірвався чоловік 39 років", - повідомив Синєгубов.

Триває розмінування, піротехнічні підрозділи ДСНС за добу знешкодили в області 816 вибухонебезпечних предметів, відзначив він.

"На лінії зіткнення наші захисники продовжують нищити російських окупантів. Віримо в ЗСУ, Україна переможе!" - наголосив голова ОВА.

Доповнення

Після деокупації у Харківській області в Ізюмі виявили склад, де загарбники зберігали боєприпаси та пропагандистські матеріали для підготовки псевдореферендумів.

Українські Національні Новини

Війна