kharkivska-tipografiya-zalishila-agitmateriali-pid-dverima-ofisu

Харківська типографія залишила агітматеріали під дверима офісу партії

 • 11313 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. У приміщенні Первомайської облдержадміністрації знайшли підозрілу партію агітматеріалів і викликали правоохоронців. Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області, передає УНН.

За даними поліції, 18 лютого до надійшла інформація від харків’янина про те, що невідомі залишили агітаційні газети однієї з партій у приміщенні Первомайської районної державної адміністрації.

В ході перевірки працівники поліції встановили, що газети були привезені з типографії для подальшої передачі представникам партії. У зв’язку з тим, що офіс партії був зачинений, друковані матеріали залишили в приміщенні адміністрації.

Правоохоронці внесли інформацію про правопорушення до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Первомайського відділу поліції. Перевірка триває.

Як додали у відомстві, з початку передвиборної кампанії поліцейські Харківської області зареєстрували 69 повідомлень про порушення Закону України "Про вибори Президента України".

Нагадаємо, вчора, 18 лютого, поліція Вінницької області отримала за добу 55 повідомлень про порушення віборчого законодавства, склала за ними 4 адміністративні протоколи і розпочала одне кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Екс-радника Трампа викликали до суду через пости в Instagram

     • 7315 переглядiв

    Лавина накрила кількох лижників на швейцарському курорті

     • 7489 переглядiв

    Оголошені лауреати нацпремії імені Шевченка

     • 12222 переглядiв

    ЄС вживатиме заходів для захисту виборів до Європарламенту

     • 6852 переглядiв

    Під час пожежі на Одещині постраждали двоє дітей

     • 10327 переглядiв