kharlamov-zayaviv-scho-rozluchayetsya-z-asmus

Харламов заявив, що розлучається з Асмус

 • 40620 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Комедійний актор Гарік Харламов заявив, що розлучається зі своєю дружиною, актрисою Крістіною Асмус, з якої він був у відносинах 8 років. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, передає УНН.

"8 років тому у нас почалися стосунки з Крістіною Асмус. Гарна цифра 8. Знак безкінечності. Ми одружилися 8-го числа. Але на землі немає нічого безкінченного. І ми, на жаль, не виняток. Наш шлях з Крістіною не закінчується, а переходить в іншу стадію. В якій я сподіваюся завжди буде місце дружбі і повазі. Так, ми розлучаємося. Але ми безумовно залишаємося люблячими батьками прекрасної доньки. Це були прекрасні 8 років. Я безмірно вдячний Крістіні за них і за найголовніше і найважливіше, що є у нас в житті - за нашу доньку", - написав Гарік Харламов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала народила другого сина

Він зазначив, що ні пандемія, ні фільм "Текст", ні хтось третій в цій ситуації не винен.

"Так трапляється в житті. Таке буває. Але ми назавжди залишимося близькими людьми і ми розлучаємося друзями, з великою повагою один до одного. Зараз триває процес розлучення. Це непростий період для всіх нас, тому я прошу пресу не турбувати мене, Крістіну і всіх наших близьких. А домислів і припущень достатньо буде в різних пабліках і форумах. Цю іграшки не відбереш", - додав Гарік Харламов.

Українські Національні Новини

УНН Lite