khatskevich-nazvav-startovogo-napadnika-dinamo-na-gru-z-chelsi

Хацкевич назвав стартового нападника "Динамо" на гру з "Челсі"

 • 10248 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Білоруський тренер "Динамо" Олександр Хацкевич дав коментар з приводу баталії 1/8 фіналу Ліги Європи на "Стемфорд Брідж" із лондонським "Челсі", інформує УНН з посиланням на прес-службу "біло-синіх".

"Перед початком кожного матчу, я думаю, що шанси завжди 50 на 50. Тим більше, що тут двоматчева дуель. Побачимо, як воно буде", - розпочав Хацкевич.

Рульовий киян розкрив ім'я стартового нападника у майбутньому поєдинку, яким після того, як в лазареті клубу опинилися Бесєдін та Соль, став молодий Назарій Русин.

"Ігрову схему ми змінювати не будемо. Русин зіграє в нападі, а хто замінить Беньяміна (Вербича – ред.) - вирішимо завтра (в день матчу – ред.)", - зауважив білорус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Челсі" перерахував сильні сторони "Динамо"

Про ситуацію із Тамашем Кадаром та Дуелундом: "Тамаш почуває себе непогано, але він багато пропустив. Він готується до гри, адже як ви знаєте, у нас є лише один форвард і лише 5 захисників… Дуелунд вже теж працює з основною групою, і ми вирішили взяти його в Лондон, щоб не залишати в Києві на 3 дні самого".

Додамо, що "Динамо" залишилось останнім представником України в нинішній кампанії єврокубків.

Українські Національні Новини

Спорт