khatskevich-pro-gru-z-chelsi-ne-vdalosya-zavershennya-atak

Хацкевич про гру з "Челсі": не вдалося завершення атак

 • 8914 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич відзначив нестачу нападника у матчі Ліги Європи з "Челсі" (0:3), інформує УНН з посиланням на прес-службу "біло-синіх".

"Звичайно, такий результат важко прийняти. Зрозуміло, що в першому таймі було і хвилювання, і тиск суперника, і тиск трибун. У другому таймі вже розкріпостилися, почали грати сміливіше, високо зустрічати суперника. За рахунку 2:0 ми мали хороший момент, але не реалізували його і пропустили вже в кінцівці зустрічі. Це футбол, і зрозуміло, що рівень і клас "Челсі" вище", - сказав коуч.

Тренеру також не сподобалася реалізація команди і на питання, що не вдалося його колективу, заявив, що "завершення атак".

"Зрозуміло, що у нас було мало моментів. Можна згадати момент, коли Сідклей не забив після навісу. Пішли флангові передачі, ми більшими силами стали йти в атаку. Але все ж відсутність основного нападника зіграло якусь роль у матчі", - підкреслив Хацкевич.

Крім того білорус відзначив, що у матчі-відповіді "Динамо" "буде старатися для тих уболівальників, які прийдуть підтримати".

Українські Національні Новини

Спорт