khatskevich-pro-vtratu-peremogi-v-lye-ne-mozhu-poyasniti-diyi-pivaricha

Хацкевич про втрату перемоги в ЛЄ: не можу пояснити дії Піварича

 • 9672 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Білоруський наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував гру свого клубу в нічийному матчі Ліги Європи з ФК "Яблонець" (2:2), повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

"Після наших голів суперник почав виходи через довгі передачі. Ми десь програвали підбирання. Не було контргри. Моменти з виходами в атаку нам не надто вдавалися, але ті, які у нас були, ми мали доводити до кінця. Але біля наших воріт теж моментів не було, за великим рахунком. Пропущені голи – індивідуальні помилки наших гравців. Під час другого пропущеного я не можу пояснити дії Піварича. Так обрізатися, коли поруч були Шепєлєв, Циганков! Це індивідуальні рішення гравця", - заявив білорус.

Окрім того Хацкевич залишився невдоволеним виступом Дениса Гармаша попри те, що хавбек став автором одного із голів.

"Не лише у перерві, я і в першому таймі просив Гармаша, Сидорчука та Буяльського стримувати суперника в центрі поля. Гармаш, той же, дуже багато обрізався, а це досвідчений футболіст. Денис не грав 3 дні тому, він свіжий, але були моменти, коли він обрізав нас одним дотиком", - зауважив рульовий столичного клубу.

Також Хацкевич пояснив, що "у групі все лише розпочалося, і вся боротьба попереду, а наступні два матчі з "Ренном", можливо, будуть визначальними".

Нагадаємо, що кияни пропустили другий м'яч від чеського колективу після обрізки віце-чемпіона  світу-2018 Йосипа Піварича.

Українські Національні Новини

Спорт