kherson-okupanti-priznachili-svoyikh-golovu-oblasnoyi-administratsiyi-ta-mera

Херсон: окупанти призначили своїх "голову обласної адміністрації" та "мера"

 • 123541 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. У захопленій міській раді Херсона окупанти та колаборанти провели нараду, на якій призначили так званого "голову Херсонської обласної адміністрації" Володимира Сальдо та голову "Херсонської міської адміністрації" Олександра Кобеця. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Геннадій Лагута у відозверненні у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Стало відомо, що сьогодні в приміщенні міської ради окупанти та їх колаборанти провели нараду, на якій представили так званих "голову Херсонської обласної адміністрації" Володимира Сальдо та голову "Херсонської міської адміністрації" Олександра Кобеця", - сказав Лагута.

"Я переконаний, що ці колаборанти після нашої перемоги понесуть відповідальність. Вони та їх спільники. А ці призначення є незаконними, тому що Херсон та Херсонщина - це Україна", - додав голова Херсонської ОВА.

Деталі

Також Лагута нагадав, що вчора, 25 квітня, окупанти зайняли приміщення міської ради міста Херсона, зняли всю українську символіку та на охороні поставили своїх військових. "Тож сьогодні команда міської ради була вимушена покинути приміщення та працювати в іншому місці", - додав він.

Раніше

Окупанти змінили охорону у міськраді Херсона на свою.

Українські Національні Новини

Суспільство