khersonschina-mayzhe-dobu-bez-mobilnogo-zvyazku-ta-internetu

Херсонщина майже добу без мобільного зв’язку та інтернету

 • 151503 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. На Херсонщині майже добу немає ані мобільного зв'язку, ані інтернету. Окупанти перекладають провину на українську сторону, але це неправда, і нині Україна робить усе можливе для їх відновлення, зазначив голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута, пише УНН.

Цитата

"Майже добу на Херсонщині немає мобільного зв’язку та інтернету. Розумію переживання людей, які вже майже 24 години не можуть додзвонитися до своїх рідних, аби переконатися, що із ними все добре", - зазначив Лагута у Telegram.

Деталі

Голова Херсонської ОВА додав, що "окупанти цинічно намагаються перекинути відповідальність за відсутність зв’язку на українську владу. Наприклад, у Херсоні для цього навіть використовують гучномовці. "Це неправда", - підкреслив Лагута.

"Нині Україна робить все можливо, аби на Херсонщині знову з’явився мобільний зв’язок та Інтернет", - наголосив голова ОВА.

Також, з його слів, окупанти продають у місті сім-карти російських операторів мобільного зв’язку. "При цьому, аби їх придбати потрібно надати свої паспортні дані. Закликаю не робити цього та не надавати свої персональні дані окупантам", - зауважив посадовець.

"Адже зв’язок українських операторів на Херсонщині обов’язково відновлять", - підсумував Лагута.

Доповнення

У Херсонській області - критична ситуація з евакуацією мирних жителів із зони активних бойових дій та завезенням гуманітарних вантажів.

Українські Національні Новини

Суспільство