khersonschina-zakhodit-u-chervonu-zonu-u-moz-kazhut-rishennya-schodo-regionu-ukhvalit-derzhkomisiya

Херсонщина заходить у "червону" зону: у МОЗ кажуть, рішення щодо регіону ухвалить держкомісія

 • 59725 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Херсонська область заходить у червоний рівень епідемічної небезпеки за відповідними критеріями, і подальше рішення щодо регіону ухвалюватимуть на найближчому засіданні державної комісії ТЕБ та НС. Про це повідомив у суботу міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко за підсумками засідання обласної комісії ТЕБ та НС у Херсоні, пише УНН.

Цитата:

"За результатами робочої поїздки на Херсонщину провели засідання обласної комісії ТЕБ та НС. Епідситуація в області ускладнена. За критеріями область заходить у червоний рівень епідемічної небезпеки. На найближчому засіданні державної комісії ТЕБ та НС прийматимемо подальше рішення щодо регіону", - написав він у Facebook.

Деталі

З його слів, "якщо минулі хвилі область пройшла у зеленому та жовтому рівні епіднебезпеки, то наразі ситуація зовсім інша".

Також він повідомив, що медики наводять цифри: за останній місяць лише 3% вакцинованих звернулись за медичною допомогою і перенесли хворобу легко - не потребували ні кисневої терапії, ні реанімації.

Раніше

У мережі обговорювали можливе внесення двох регіонів до "червоної" зони - Харківщини та Херсонщини з 10 жовтня. На Харківщині сказали, що говорити про це передчасно.

Українські Національні Новини

Політика