khezbolla-atakuie-60-raketamy-izrailsku-viiskovu-bazu-na-holanskykh-vysotakh

Хезболла атакує 60 ракетами ізраїльську військову базу на Голанських висотах

 • 29452 переглядiв

"Хезболла" завдала нових ударів по ізраїльській території. Проіранський бойовий рух стверджує, що випустив 60 ракет по ізраїльській військовій базі на Голанських висотах.

Підтримуване Іраном бойове угруповання "Хезболла" в Лівані стверджує, що випустило 60 ракет по ізраїльській військовій базі, - ракетна атака, як вказується, була помстою за атаки Ізраїлю по східному Лівану. Про це пише Le Figaro, передає УНН.

Деталі

У своїй заяві ліванське угрупування "Хезболла" стверджує, що "випустило 60 ракет "Катюша" по базі Нафах", "у відповідь" на ізраїльські удари в понеділок по околицях Баальбека на східній рівнині Бекаа, в результаті яких загинули двоє бойовиків проіранського руху.

Доповнення

Ізраїльська армія заявила, що атакувала цілі в східному Лівані вперше з початку війни в секторі Газа. У ЦАХАЛ заявили, що це була "відплата за обстріл ракети "земля-повітря" по ізраїльському безпілотнику раніше того ж дня". Раніше бойовики Хезболли оголосили, що збили ізраїльський безпілотник на півдні Лівану.

Нагадаємо

Ізраїльські військові завдали ракетного удару по території Лівану - загинуло 12 людей, в тому числі 6 дітей, а також 4 представника "Хезбола". Армія оборони Ізраїлю стверджує, що це був удар-відповідь на ракетний обстріл з Лівану, в результаті якого загинув ізраїльський військовослужбовець.

Палестинський прем'єр-міністр Мохаммед Штайє подав у відставку, посилаючись на останні події в регіоні, включаючи війну в Газі.

26.02.24, 18:59 • [views_0]