khimichnogo-otruyennya-sered-naselennya-na-khersonschini-ne-zafiksovano-mntot

Хімічного отруєння серед населення на Херсонщині не зафіксовано

 • 11924 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Випадків хімічного отруєння серед населення на Херсонщині не зафіксовано. Потреби в евакуації населення немає. Про це з посиланням на дані Департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, передає УНН.

"За даними Департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА, випадків хімічного отруєння серед населення не зафіксовано. Немає потреби в евакуації населення", - повідомили у МінТОТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятьох госпіталізованих херсонських прикордонників два дні обстежуватимуть лікарі

З метою профілактики та попередження можливих негативних наслідків для здоров'я дітей, як зазначається, 2000 осіб відправлять до Скадовська.

"Діти навчатимуться в школі і відпочиватимуть з батьками та супроводжуючими педагогами. 7 вересня відправили 200 осіб, 8 вересня - 500 осіб", - вказали у міністерстві.

Раніше в окупованому Криму заявили, що більше 4 тис. дітей вивезли із Армянська.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в Армянську стався викид невідомої речовини. Користувачі соцмереж писали, що на дахах будинків і на листі дерев з’явився жовтий наліт, а в населеному пункті кілька днів стояв запах кислоти.

Українські Національні Новини

Суспільство