khk-biliy-bars-v-overtaymi-peremig-stolichniy-dzheneralz

ХК "Білий Барс" в овертаймі переміг столичний "Дженералз"

 • 8106 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Білоцерківський  ХК"Білий Барс" зумів вирвати перемогу в овертаймі над "Дженералз" в 23 турі Української хокейної ліги, передає УНН з посиланням на сайт турніру.

Перший період пройшов під диктовку гостей з Білої Церкви. Вони кидали по воротам частіше (14 проти 7) і зуміли відкрити рахунок. Шайба на рахунку Назара Ружнікова.

У другій 20-хвилинці киянам вдалося вирівняти ситуацію і навіть забити, граючи в меншості. Цифри на табло зрівняв Микола Дворник. Правда через три хвилини, Микита Лєсніков скористався чисельною перевагою своєї команди і знову вивів "Білий Барс" вперед – 2:1.

Більшу частину третього періоду домінували гравці "Дженералз", що дозволило їм закинути дві шайби. На початку 20-хвилинки відзначився Андрій Дворник, а в середині періоду, з передачі капітана Андрія Татаренка, вперед киян вивів Олексій Костюк.

У кінцівці зустрічі наставник гостей пішов ва-банк, замінивши воротаря на шостого польового, і це принесло результат. Руслан Ромащенко, скориставшись передачами екс-гравців "Дженералз" Кирила Бондаренко і Дмитра Толкунова, за 8 секунд до кінця зробив рахунок 3:3.

В овертаймі більш вдалими виявилися хокеїсти "Білого Барса". Автором переможної шайби став уже згаданий К.Бондаренко, який в своєму дебютному поєдинку за новий клуб набрав 1 + 2 очки.

Варто відзначити, що "Білий Барс" перервав десятиматчеву серію без перемог.

Нагадаємо, що в турнірній таблиці "Дженералз" продовжує зберігати 4 сходинку – 29 очок, а "Білий Барс" залишається на останньому 6-му щаблі з 8 пунктами.

Як повідомляв УНН, гравці ХК "Кременчук" та ХК "Кривбас" потрипили молодіжної збірної України.

Українські Національні Новини

Спорт