khk-chikago-peremig-aylenders-ta-ocholiv-turnirnu-tablitsyu-nkhl

ХК "Чикаго" переміг "Айлендерс" та очолив турнірну таблицю НХЛ

 • 8792 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. В Національній хокейній лізі відбулося вісім матчів в одному із яких "Чикаго Блекхокс" мінімально перемогли "Нью-Йорк Айлендерс" – 5:4, передає УНН з посиланням на сайт змагань.

"Чикаго" двічі програвав по ходу зустрічі, але зумів відігратися і набрати залікові бали. Вже через чотири хвилини після початку першого періоду рахунок був 2:0 на користь "Айлендерс", але до першої перерви було забито ще чотири шайби, і цифри на табло зрівнялися - 3:3. У другому періоді суперники обмінялися голами, а в третьому перемогу "Блекхокс" приніс Річард Паник.

Варто відзначити, що першою зіркою зустрічі став Артемій Панарін, на рахунку якого два голи в більшості і одна гольова передача. З 29 очками після 32 матчів Панарін увійшов в число 10 кращих бомбардирів ліги.

Нагадаємо, що "Чикаго" реалізував всі три більшості, здобув третю перемогу поспіль і вперше в сезоні з 44 очками очолив загальну таблицю ліги. "Айлендерс" (27 очок) програли в третій раз поспіль – останнє місце Східної конференції.

До вашої уваги результати других протистоянь:

"Даллас Старз" – "Нью-Йорк Рейнджерс" - 0:2;

"Нешвілл Предаторс" – "Міннесота Вайлд" - 2:5;

"Вінніпег Джетс" - "Флорида Пантерс" - 4:3 по булітам;

"Детройт Ред Вінгс" – "Лос-Анджелес Кінгс" - 1:4;

"Торонто Мейпл Ліфс" – "Арізона Койотс" - 2:3 буліти;

"Бостон Брюїнс" - "Анахайм Дакс" - 3:4;

"Сент-Луїс Блюз" - "Нью-Джерсі Девілс" - 5:2.

Як повідомляв УНН, лідер НХЛ "Монреаль" поступився ХК "Бостон".

 

Українські Національні Новини

Спорт