khmelnitskomu-chinovniku-za-torishni-znuschannya-nad-sobakoyu-dosi-ne-ogolosili-pidozru

Хмельницькому чиновнику за торішні знущання над собакою досі не оголосили підозру

 • 15421 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Станом на сьогодні, 13 лютого, чиновнику з Хмельниччини, який більше кілометра тягнув собаку прив’язаним до машини, досі не повідомили про підозру, адже у прокуратурі чекають результатів другої судово-ветеринарної експертизи отриманих твариною ушкоджень. Результати мають отримати до 17 лютого. Про це кореспонденту УНН повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець.

"Ще експертиза не пройшла", - відповів Сліпець на запитання про стан слідства.

Проте він не вважає, що на експертів є якийсь вплив, незважаючи на те, що друга експертиза розпочалась ще наприкінці грудня, а перша – у листопаді.

"Ні. Це з об’єктивних причин, і я вважаю, що тут посилатись, що хтось впливає на експертів чи на інші процеси – це не правильно так думати, і це не правда", - повідомив керівник прокуратури.

Він також зазначив, що експертиза вже найближчим часом буде.

"Експертизи на даний час в матеріалах справи немає, вона десь має прийти поштою у п’ятницю-понеділок, за попередньою інформацію", - повідомив Сліпець.

Він утримався від коментарів про участь в слідстві Володимира Байдича, чоловіка, який 17 листопада протягнув Барсика прив’язаним до машини.

"Барсик знаходиться в кінологічному центрі під доглядом і опікою працівників поліції. Стан здоров’я в нього задовільний. Тобто, якщо так можна сказати - у Барсика все добре", - розповів керівник прокуратури.

Нагадаємо, що вперше собаку відвезли в Харків для визначення ступеня каліцтва у листопаді. Проте вже 11 грудня стало відомо, що пес поїде до Харкова для повторної судово-ветеринарної експертизи, адже експертами не було надано відповіді на всі поставлені слідчим питання. Так, 26 грудня собаку відвезли на другу експертизу до Харкова, після якої, вже наступного дня, Барсик повернувся до кінологічного центру в Хмельницькій області.

Як раніше повідомляв УНН, чиновнику, який знущався над собакою, досі не повідомили про підозру.

Також УНН раніше докладно писав про справу Барсика і яких знущань він зазнав.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Кабмін планують призначити нових віце-прем’єрів

     • 15772 переглядiв

    Адвокатку, яка "мінувала" суди, взяли під варту

     • 14113 переглядiв

    Зеленський ввів Єрмака в склад РНБО

     • 17768 переглядiв

    Дубілет про роботу в Кабміні: некомфортно, але цікаво

     • 10438 переглядiв