khochut-prikriti-svoyu-kokayinovu-spravu-navischo-u-mzs-rf-zapustili-feyk-pro-robotu-ukrayinskogo-posolstva-v-livani

Хочуть прикрити свою кокаїнову справу: навіщо у МЗС РФ запустили фейк про роботу українського посольства в Лівані

 • 16767 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. МЗС РФ запустило фейк про роботу посольства України в Лівані, справжня мета якого — створити димову завісу на тлі розгортання справи контрабанди кокаїну із посольства Росії в Аргентині. Про це повідомив речник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата

"МЗС РФ запустило фейк про роботу українського посольства в Лівані, справжня мета якого — створити димову завісу на тлі розгортання справи контрабанди кокаїну із посольства Росії в Аргентині", - написав Ніколенко.

Деталі

У МЗС нагадали, що вчора ЗМІ повідомили про визнання колегією присяжних суду в Москві винними чотирьох фігурантів. Їм загрожує до 25 років позбавлення волі.

Ніколенко додав, справа стосується спроби вивезти російським державним літаком з посольства в Аргентині до Росії 400 кг кокаїну на 35 мільйонів євро.

"Очевидно, що інсинуації про українських дипломатів стали побічним ефектом російської кокаїнової справи", - резюмував він.

Нагадаємо

У дипломатичній пошті посольства Росії в Аргентині було виявлено майже 400 кг кокаїну. Співробітники місцевої поліції затримали 5 працівників посольства.

Повідомляється, що вантаж був запакованим у 12 чемоданів, він призначався для перевезення в Росію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Мессі назвав мету "ПСЖ" у Лізі чемпіонів

     • 23226 переглядiв

    Глава НАБУ Ситник зберіг статус корупціонера

     • 80096 переглядiв

    Семеро українців заявилися в кваліфікацію "Australian Open"

     • 20222 переглядiв