khokey-mariupol-v-overtaymi-zdobuv-yuvileynu-peremogu-v-sezoni-ukhl

Хокей: "Маріуполь" в овертаймі здобув ювілейну перемогу в сезоні УХЛ

 • 15083 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. У рамках 18-го туру регулярного чемпіонату Української хокейної ліги було зіграно два матчі в одному з яких у Херсоні "Дніпро" приймав "Маріуполь", повідомляє УНН з посиланням на сайт УХЛ.

Деталі

У першому періоді противникам не вдалося зняти павутиння з воріт один одного - на перерву команди пішли з початковим рахунком на табло.

У другому періоді "Дніпру" не вдалося реалізувати більшість, гості активно насідали на "щук", намагаючись прошити Едуарда Захарченка, але голкіпер відбивав кидки. У другому ігровому відрізку суперники також не відзначилися покинутими шайбами.

У третьому періоді господарі відкрили рахунок – Віталій Кірющенков обіграв Олексія Трифонова. "Сталеві чайки" не віддали ініціативу гри і на останній хвилині зрівняли рахунок, перевівши матч до овертайму. У додатковий час Еліезер Щербатов влучним кидком закинув шайбу у ворота і приніс перемогу своїй команді – 2:1.

Зауважимо, що для "Маріуполя" цей виграш став 10-м у сезоні – 23 бали та четвертий рядок. "Дніпро" залишився із десятьма пунктами – 7-й.

Доповнення

В іншій баталії "Донбас" обіграв "Краматорськ" – 5:2.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі