khokey-stolichniy-sokil-vtretye-za-sezon-obigrav-kramatorsk

Хокей: столичний "Сокіл" втретє за сезон обіграв "Краматорськ"

 • 16909 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Після міжнародної паузи відновилися ігри в чемпіонаті УХЛ. Першими на льоду через тиждень зустрілися хокеїсти "Краматорську" та "Соколу", передає УНН з посиланням на сайт УХЛ.

Деталі

У першому періоді рахунок відкрив "Сокіл", реалізувавши більшість – Андрій Смирнов зняв павутиння з воріт Віталія Труса. Менше ніж за хвилину кияни подвоїли свою перевагу шайбою Данила Давидова. "Краматорськ" скоротив відрив - Макар Ваулін закинув шайбу. До кінця першого періоду краматорчани зрівняли рахунок, граючи в чисельній перевазі – Ярослав Сергієвський потужним кидком направив шайбу у ворота Артура Оганджаняна.

У другому періоді Антон Рубан вивів "Сокіл" уперед і на перерву команди пішли з рахунком 2:3. У завершальній двадцятихвилинці Андрій Міхнов обіграв Віталія Труса, закинувши четверту шайбу команди. До кінця періоду командам не вдалося змінити рахунок. Матч завершився із рахунком 2:4.

Доповнення

"Сокіл" втретє за сезон обіграв "Краматорськ", набрав 20 очок і випереджає "Донбас" на три бали. "Краматорськ" третій – 21.

Українські Національні Новини

Спорт