khokeyisti-san-khose-perervali-peremozhnu-seriyu-lidera-nkhl

Хокеїсти "Сан-Хосе" перервали переможну серію лідера НХЛ

 • 6906 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. У регулярному чемпіонаті НХЛ відбувся центральний поєдинок дня в якому беззаперечний лідер змагань "Тампа-Бей Лайтнінг" в гостях змагалася із "Сан-Хосе Шаркс", повідомляє УНН з посиланням на сайт змагань.

"Сан-Хосе" дозволив лідеру ліги нанести всього 20 кидків у ворота і завдав "Тампі" першої поразки в основний час за 17 ігор. Кращий бомбардир сезону Микита Кучеров не зміг продовжити результативну серію до 13 ігор, в третій раз в сезоні жодного разу не кинувши у ворота і вдруге в кар'єрі отримавши "мінус 4" за корисність.

"Шаркс" повели з рахунком 2:0 до середини першого періоду, відзначившись двічі за 34 секунди. І після цього контроль над грою жодного разу не втрачали. "Тампа" не змогла скористатися жодним з двох шансів в більшості, а Андрій Василевській втретє за п'ять матчів пропустив п'ять голів – 5:2.

Варто відзначити, що останній раз "Тампа" програвала в основний час 27 листопада "Анахайм Дакс" (1:3). До клубного рекорду 2004 року через 18 матчів без програшів в основний час "Лайтнінг" не вистачило двох зустрічей.

Українські Національні Новини

Спорт