khokeyna-zbirna-ukrayini-z-porazki-startuvala-na-mizhnarodnomu-turniri-v-polschi

Хокейна збірна України з поразки стартувала на міжнародному турнірі в Польщі

 • 7150 переглядiв

КИЇВ. 16 грудня. УНН. У польському Гданську розпочався турнір "Euro Ice Hockey Challenge", який присвячений пам’яті екс-президента Польщі Леха Качинського, повідомляє УНН з посиланням на сайт ФХУ.

У стартовому поєдинку змагання зустрічалися збірні команди Казахстану та України. Наші суперники діяли більш швидко і змушували оборону "синьо-жовтих" помилятися і порушувати правила. З реалізацією зайвого у команди Сергія Старигіна все було гаразд – казахстанці чотири рази вдало розіграли зайвого. Ще одну шайбу підопічні Олександра Савицького пропустили у більшості.

Прийти до тями нашій команді вдалося лише у заключному періоді, який завершився на користь українців. Сергій Бабинець у більшості використав передачу Віталія Ляльки та вразив ворота Сергія Кудрявцева. Могла українська збірна відзначитися ще одного разу, проте на допомогу казахстанцям прийшов каркас воріт – 1:5.

Нагадаємо, що сьогодні о 20:00 за київським часом Україна проведе другий матч на турнірі. Суперником "синьо-жовтих" будуть господарі змагання – команда Польщі.

Як повідомляв УНН, молодіжна збірна команда України виборола першу перемогу на чемпіонаті світу з хокею у Дивізіоні ІВ.

Українські Національні Новини

Спорт