kholodnitskiy-zvilnivsya-z-posadi-kerivnika-sap

Холодницький звільнився з посади керівника САП

 • 20090 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Назар Холодницький звільнився з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за власним бажанням. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши відповідну заяву за підписом Генерального прокурора Ірини Венедіктової, передає УНН.

Так, Холодницький опублікував наказ Генерального прокурора, у якому йдеться про "звільнення Назара Холодницького з посади заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури з 21 серпня 2020 року у зв'язку з поданням заяви про звільнення з посади за власним бажанням".

"Сьогодні можу із впевненістю сказати про те, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро України виконають свою місію. Я дякую своєму колективу за відданість справі, чесніть та непідкупність – ми гідно виконуємо свою роботу. У діяльності САП були також злети та падіння, розчарування… це природній процес… Однак у найтяжчі періоди ми залишалися єдиною командою, тому я дякую кожному з Вас за підтримку. 14 років я віддав прокуратурі, з яких 5 років свого життя я повністю присвятив САП, про що не шкодую жодного дня…" - прокоментував сам Холодницький.

Додамо, Холодницький 30 листопада 2015 року був призначений заступником Генерального прокурора України – керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Українські Національні Новини

Політика