khotilos-b-viriti-scho-mi-stali-menshe-radyanskimi-klimkin

Хотілось б вірити, що ми стали менше радянськими - Клімкін

 • 9774 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Глава Міністерства закордонних справ Павло Клімкін заявив, що в новорічних телеефірах поменшало фільмів радянського виробництва та закликав у Новий рік підняти келих за військових ЗСУ. Про це міністр заявив у своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Як і рік тому готую домашній майонез і перемикаю канали. Є дві новини: погана – радянських фільмів в новорічному ефірі все ще забагато, а хороша – їх все ж таки поменшало. Хотілося б вірити, що за цей рік ми стали ще хоч трохи менше радянськими", - заявив у своєму мікроблозі Клімкін.

Також він додав, що українці стали більш сильними та вільними.

"За цей рік ми точно стали вільнішими і сильнішими. Можливо, ще не такими, як хотілося б, але точно кращими. За це ми заплатили дуже велику ціну. Проводжаючи рік, згадайте тих, хто загинув за свободу, підніміть келих за тих, хто був поранений, обороняючи нас. Вони це заслужили більше за всіх!", - додав у своєму Twitter міністр.

Нагадаємо, Клімкін заявив, що у російському Кремлі не мають милосердя та мужності щодо незаконно утримуваних українських політв'язнів.

Як і рік тому готую домашній майонез і перемикаю канали. Є дві новини: погана – радянських фільмів в новорічному ефірі все ще забагато, а хороша – їх все ж таки поменшало. Хотілося б вірити, що за цей рік ми стали ще хоч трохи менше радянськими 

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 31 грудня 2018 р.

За цей рік ми точно стали вільнішими і сильнішими.Можливо,ще не такими,як хотілося б,але точно кращими.За це ми заплатили дуже велику ціну.Проводжаючи рік,згадайте тих,хто загинув за свободу,підніміть келих за тих,хто був поранений,обороняючи нас.Вони це заслужили більше за всіх!

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 31 грудня 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика