khroniki-delfi-krikliya-vitayut-iz-peremogoyu-trukhanova-trolyat-za-piar

Хроніки Delfi: Криклія вітають із перемогою, Труханова тролять за піар

 • 14196 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. За останню годину пост міністра інфраструктури Владислава Криклія про те, що танкер Delfi покинув одеський пляж "Дельфін" зібрав вже понад тисячу лайків, повідомляє УНН.

У коментарях під постом люди вітають міністра з виконаним завданням, а також активно обговорюють, чому це не було зроблено раніше. У свою чергу, Криклій дякує виконавцям підйому танкера (компанії "Трансшип" і "Бруклін - Київ" - ред.), а також пояснює, що його міністерство цим зайнялося лише у серпні.

"До серпня-місяця - це до власника судна, який нічого доброго не зробив для виконання суднопідйому. АМПУ і підрядні компанії отримали можливість виконання лише у серпні. Більше того, власник Delfi ще намагався заблокувати через суд виконання ліквідації", - написав Криклій.

Під постом Криклія також жартують над мером Одеси Геннадієм Трухановим, який за останні години записав уже два відео з місця відбуксирування Delfi, але, по суті, ніякого відношення до цієї операції не має.

Раніше і сам Криклій задавав питання Труханову: до чого тут він до цього процесу. Тепер таке ж питання задають і підписники мера. 

Нагадаємо, танкер Delfi зазнав аварії біля берегів Одеси минулого року. До серпня ні місцева влада, ні судновласник так і не змогли його підняти. У кінці липня Президент доручив підйом Delfi міністру інфраструктури Владиславу Криклію. Одночасно допомогу державі запропонували дві авторитетні компанії - "Трансшип" і "Бруклін - Київ", які 26 серпня підняли танкер, а 10 вересня вже змогли почати його буксирування до порту "Чорноморськ".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні вже 145 тис. випадків COVID-19, за добу - 2 582

     • 25048 переглядiв

    Посли G7 висловилися з приводу реформи Укроборонпрому

     • 19492 переглядiв

    Delfi прямує до порту Чорноморськ

     • 63102 переглядiв

    Від 8° до 28° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 12927 переглядiв

    На декількох столичних мостах утворилися затори

     • 13792 переглядiв