khto-chekav-smerti-kernesa-zhurnalisti-anonsuvali-rezultati-rozsliduvannya

"Хто чекав смерті Кернеса": журналісти анонсували результати розслідування

 • 18117 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Журналісти проекту "Ціна питання" анонсували результати розслідування, в якому розкажуть як Ігорю Терехову вдалося зайняти крісло мера міста після смерті Геннадія Кернеса, передає УНН.

Цитата

"Місто без господаря, місто без влади, місто в якому немає мера. Чи був електронний підпис Геннадія Кернеса реальним? Як Ігор Терехов узурпував крісло секретаря міської ради? І хто розривав Харків на частини прямо біля лікарняного ліжка Кернеса, знаючи, що він помирає. Про брехню і жахливі маніпуляції, які поставили Харків на край прірви, зовсім скоро розповімо в новому випуску Ціни питання", - анонсували журналісти.

До речі

Депутат Харківської міської ради від "Слуги народу" і кандидат на посаду міського голови Аліна Мустафаєва повідомила про махінації з електронним підписом Геннадія Кернеса, завдяки якому Ігор Терехов зайняв його місце. За словами Мустафаєвої, електронний підпис Кернеса був зроблений без його участі, але саме ним легалізувалися необхідні рішення і розпорядження. Мустафаєва звернулася до Президента України, Секретаря РНБО Олексія Данілова, НАЗК і Генерального прокурора з проханням розібратися в ситуації і покарати винуватців.

Контекст

17 грудня минулого року стало відомо про смерть Геннадія Кернеса. Останній раз його бачили на публіці в серпні. Незабаром після звістки про смерть Кернеса з'явилася флешка нібито з його електронним підписом, завдяки якій Ігор Терехов тимчасово зайняв крісло мера.

За однією з версій, підпис підроблений і зроблений вже після смерті Геннадія Кернеса.

Нового мера Харкова жителі міста обиратимуть 31 жовтня. Політологи прогнозують два тури виборів, де, ймовірно, зустрінуться Михайло Добкін та Ігор Терехов.

Українські Національні Новини

Суспільство