khto-krutishiy-za-ayfon-pes-patron-viyshla-pisnya-pro-nayvidomishogo-chotirilapogo-ryatuvalnika

Хто крутіший за айфон? Pes Patron: вийшла пісня про найвідомішого чотирилапого рятувальника

 • 2435052 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. В Україні презентували пісню, присвячену найвідомішому чотирилапому рятувальну - псу Патрону, передає УНН.

Деталі

Пісня Pes Patron була опулікована на Youtube Karta Svitu і вже набрала понад тисячу переглядів.

"Пес Патрон став не просто одним з символів боротьби українців і запорукою щоденного підняття бойового духу. А й законодавцем моди: "патронами" стали називати ледь не всіх собак породи Джек-рассел. Тож, цією піснею ми віддаємо шану не тільки головному чотирилапому герою ДСНС, а й всім цивільним собакам, які приречені найближчим часом усюди чути в свій бік "О, Патрон!" - йдеться в описі на Youtube-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальмовий пес: рятувальник Патрон став кінозіркою і отримав премію у Каннах

Крім того, у кліпі гурту Karta Svitu, "окрім десятка песиків, Анджеліни Джолі і Дмитра Гордона, знявся також відомий бізнес-коуч Айван Мароун, який пообіцяв помножити кількість переглядів відео в 0,5 разів".

Цитата

«У нас з Патроном дні народження у липні. У нього 20 числа, у мене 28-го. Тож він старший за мене на 8 днів. У день народження я привітав його шматочком цієї пісні (хоча він би, мабуть, обрав краще шматочок ковбаси), і люди у соцмережах одразу почали вимагати повну версію треку. Тож, ми з командою вирішили не тягнути кота за хвоста і записали в студії пісню про собаку. До речі, Патрончик привітав мене в інстаграмі з Днем народження також. Ніколи ще собака не робив мене таким щасливим з часів виходу "101 далматинець" на VHS-касеті", - зазначив фронтмен Karta Svitu Іван Марунич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великі герої не обов'язково великі: пес Патрон, який допомагає розмінуванню, надихнув художників

Українські Національні Новини

Суспільство