kilkist-infikovanikh-novim-koronavirusom-u-italiyi-zrosla-do-ponad-150

Кількість інфікованих новим коронавірусом у Італії зросла до понад 150

 • 15185 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Італія запроваджує надзвичайні заходи та обмеження на тлі розповсюдження нового коронавірусу, яким заразилися вже понад 150 людей в країні. Переважна більшість інфікованих - у Північній Італії. Про це повідомляє BBC, інформує УНН.

"Італія вводить надзвичайні заходи щодо запобігання поширення коронавируса в зв'язку з найсерйознішою спалахом в Європі: кількість заражених в країні перевищило 150, з них більша частина - в провінціях Ломбардія і Венето. Десятки міст на карантині, скасований Венеціанський карнавал, модельєр Джорджіо Армані вирішив провести показ при порожньому залі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прем'єр-міністр Джузеппе Конте оголосив про нові заходи у суботу після того, як стало відомо, що двоє італійських громадян померли від цього захворювання.

"Кілька десятків міст в цих двох північних провінціях закриті на карантин. Близько 50 тисяч місцевих жителів отримали припис від влади не виходити з дому", - повідомляє видання.

Як повідомлялося раніше в УНН, в Італії кількість хворих на новий коронавірус зросла до понад 100 осіб

Раніше зазначалося, що Армані проведе показ мод без глядачів через спалах нового коронавірусу в Італії, а фінал українського тенісиста в Італії та чотири матчі "Серії А" відмінили.

Також у Венеції через новий коронавірус завчасно завершили щорічний карнавал.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп хоче примирення між Україною та Росією

     • 50404 переглядiв

    Ф'юрі про Вайлдера: він знову стане чемпіоном

     • 16422 переглядiв

    Чоловік потонув у водосховищі на Кіровоградщині

     • 19213 переглядiв