kilkist-novikh-vipadkiv-covid-19-v-avstraliyi-syagnulo-rekordnogo-rivnya

Кількість нових випадків COVID-19 в Австралії сягнуло рекордного рівня

 • 15836 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Австралія повідомила про рекордно високий рівень нових випадків COVID-19 у суботу вже третій день поспіль, при цьому спалахи зростають у двох найбільш густонаселених штатах. Про це інформує УНН з посиланням на агенство Reuters.

Деталі

Штат Новий Південний Уельс повідомив про 2 482 нових випадки COVID-19, штат Вікторія повідомив про 1 504 випадків, а штат Квінсленд повідомив про 31 новий випадок у суботу, що разом перевищило попередній рекорд Австралії в 3 820 випадків коронавірусу днем ​​раніше.

У п’ятницю уряди Нового Південного Уельсу та Вікторії заявили, що під час останнього послаблення пандемії повністю вакцинованим міжнародним мандрівникам, які прибувають у Сідней і Мельбурн, більше не потрібно буде ізолюватися на 72 години.

Мандрівникам, які прибули, все одно потрібно буде пройти ПЛР-тест протягом 24 годин після прибуття, але ізолюватися потрібно лише до отримання негативного результату тесту.

Додамо

Австралія закрила свої кордони незабаром після початку пандемії в 2020 році, що зменшило кількість випадків COVID-19 порівняно з іншими країнами. Наразі в країні зафіксовано близько 239 000 випадків і близько 2 130 смертей від наслідків коронавірусної хвороби.

Українські Національні Новини

Новини Світу