kilkist-postrazhdalikh-vid-zemletrusu-v-yaponiyi-perevischila-100-osib

Кількість постраждалих від землетрусу в Японії перевищила 100 осіб

 • 14043 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Кількість постраждалих в результаті землетрусу магнітудою 7,3, що стався в суботу в Японії, досягло 103 особи. Такі дані наводить агентство Kyodo, передає УНН.

Постраждалі

Раніше повідомлялося про 34 постраждалих. Більшість отримали травми - жителі префектур Міягі і Фукусіма, де підземні поштовхи відчувалися найсильніше. В основному мова йде про удари від падінь.

Що передувало

У суботу ввечері в Тихому океані на північний схід від японської префектури Фукусіма стався потужний землетрус. Спочатку оголошена національним метеорологічним управлінням країни магнітуда склала 7,1, проте пізніше вона була підвищена до 7,3. Підземні поштовхи відчувалися по крайней мере в десяти префектурах північній, північно-східній і центральній частині Японії, включаючи Фукусіму, Міягі і столичний регіон. Національне метеорологічне управління країни попереджає про те, що протягом тижня можуть відбуватися афтершоки - до теперішнього часу їх було вже понад 20. Саме ж землетрус, на думку японських сейсмологів, був афтершоком землетрусу 11 березня 2011 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу