kilkist-postrazhdalikh-vnaslidok-pozhezhi-u-gurtozhitku-u-dnipri-zrosla-do-shesti-osib

Кількість постраждалих внаслідок пожежі у гуртожитку у Дніпрі зросла до шести осіб

 • 15677 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Станом на 21:00 до 4-ї міської клінічної лікарні міста Дніпро самостійно звернулася ще одна особа: громадянка, 1991 року народження, яка з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння у стані середнього ступеня важкості була госпіталізована. Всього госпіталізовано 6 осіб. Загиблих внаслідок пожежі у гуртожитку немає. Про це повідомляє УНН з посиланням на ДСНС.

Нагадаємо, 9 лютого о 16:24 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в гуртожитку сімейного типу (коридорний) по проспекту Слобожанському Індустріального району міста Дніпро.

Пожежа виникла в кімнаті на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Горіло домашнє майно в кімнаті на площі 12 кв. метрів.

Під час пожежі постраждало 5 осіб (3 чоловіка та 2 жінки), які отримали отруєння продуктами горіння, з них 1 особа отримала опіки обличчя (чоловік, 1973 року народження). Постраждалі у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані до лікарень міста Дніпро.

За допомогою апаратів на стисненому повітрі вогнеборці врятували 10 осіб, яких вивели по сходовим клітинам, також з верхніх поверхів на свіже повітря виведено 30 осіб (мешканців кімнат).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП