kilkist-ukrayinskikh-turistiv-do-chekhiyi-minulogo-roku-zrosla-mayzhe-vtrichi

Кількість українських туристів до Чехії минулого року зросла майже втричі

 • 15804 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Кількість український туристів, які подорожували до Чехії у 2019 році зросла майже втричі, у порівнянні з 2018 роком. Про це написав у Twitter посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс, передає УНН.

"Українці входять у десятку громадян іноземних держав, звідки відбувається найбільш активний приплив туристів до Чехії. Дані отримані на основі інформації про поселення іноземців у готелях. Кількість туристів з України до Чехії у 2019 році, у порівнянні з 2018 роком, зросла майже на третину", - написав Перебийніс.

Як повідомлялося в УНН раніше, Чехія готова списати з України частину так званого "Ямбурзького боргу" в обмін на "належну будівлю для посольства" Республіки.

Раніше у Борисполі викрили двох іранців, які за "фейковими" іспанськими паспортами намагались потрапити до Чехії.

Також українські прикордонники назвали ТОП країн, які українці обрали для подорожей у 2019 році.

Українці входять у десятку громадян іноземних держав, звідки відбувається найбільш активний приплив туристів до Чехії. Дані отримані на основі інформації про поселення іноземців у готелях. Кількість туристів з України до Чехії у 2019, у порівнянні з 2018, зросла майже на третину pic.twitter.com/EjvmNUbLLz

— Yevhen Perebyinis (@YPerebyinis) February 12, 2020

Українські Національні Новини

Економіка