kilkist-zagiblikh-pri-atatsi-na-ofis-v-afganistani-zrosla-do-20

Кількість загиблих при атаці на офіс в Афганістані зросла до 20

 • 7925 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Кількість жертв нападу на офіс політичного руху Green Trend, очолюваного кандидатом на пост віце-президента Амруллой Салехом, збільшилася до 20, ще 50 людей постраждали. Про це повідомило в понеділок агентство Reuters з посиланням на заяву влади Афганістану, передає УНН.

Вибух прогримів недалеко від приватного університету, потім бойовики увірвалися в будівлю навчального закладу і обстріляли офіс Green Trend, що прилягає до будівлі університету.

Сам кандидат на посаду віце-президента Салех отримав поранення шрапнеллю.

Відзначається, що, згідно з відомостями МВС, більше 150 мирних жителів були евакуйовані з будівлі. В ході операції афганські сили безпеки ліквідували чотирьох нападників.

Нагадаємо, 28 липня біля офісу кандидата у віцепрезиденти Амрулли Салеха пролунав вибух. Після цього озброєні люди почали штурм будівлі й протистояння з афганськими силовиками. Після того як Салех отримав поранення - його евакуювали.

Салех іде на вибори в команді чинного президента Ашрафа Гані, який претендує на другий термін. Вибори президента мають відбутися 28 вересня.

Українські Національні Новини

Новини Світу