kilkist-zarazhenikh-koronavirusom-u-kitayi-rizko-vpala

Кількість заражених коронавірусом у Китаї за добу різко впала

 • 20711 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Президент Китаю Сі Цзіньпін прибув до Уханя - епіцентра спалаху коронавірусу - у вівторок вранці на фоні того, як Пекін повідомив про мінімальну кількість заражених за добу з січня. Про це УНН повідомляє з посиланням на South China Morning Post.

Так, кількість нових інфікованих в материковому Китаї продовжила знижуватися в понеділок, всього з 19 випадками COVID-19 - захворювання, викликаного вірусом.

Повідомляється, що Сі під час свого першого візиту в уражену коронавірусом столицю провінції Хубей огляне профілактичні та контрольні роботи в місті, а також відвідає медичних працівників, військових, громадських діячів, офіцерів громадської безпеки, а також волонтерів, пацієнтів і жителів.

Тим часом остання переобладнана лікарня в Ухані для лікування пацієнтів з COVID-19 з легкими симптомами була закрита у вівторок в знак того, що епідемію наразі значною мірою вдалося взяти під контроль, пише видання.

Загалом, як повідомляється, у Китаї закрито 14 тимчасових лікарень для пацієнтів з коронавірусом. Зокрема, це стосується тимчасової лікарні "Цзянхань" в Ухані - найбільшої в місті за кількістю ліжок.

Нагадаємо, у світі померли понад 4 тисячі осіб від коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу