kilkist-zarazhenikh-na-noviy-koronavirus-u-pivdenniy-koreyi-zrosla-do-ponad-830-osib

Кількість заражених на новий коронавірус у Південній Кореї зросла до понад 830 осіб

 • 9774 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. У Південній Кореї підтверджено 833 випадки захворювання на новий коронавірус. Зареєстрований 231 новий випадок. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

"Південна Корея повідомила про 231 новий випадок коронавірусу, на який всього захворіло 833 людини", - повідомили в ЗМІ.

Вказано, що більшість нових випадків захворювання пов’язані з церквою в місті Тегу, у якій перебувала "Пацієнт 31" - 61-річна жінка, хвора на коронавірус, відвідуючи служби церкви Сінчонджі.

"Повідомляється про сьомий та восьмий випадки смерті - в лікарні в Чонгдо, районі, де підтверджені випадки зросли в останні тижні", - вказано у повідомленні.

Зазначається, що влада досі з’ясовує, яким чином захворіла "Пацієнт 31", оскільки невідомо про її виїзд за кордон.

"Якщо ми не зможемо ефективно заблокувати поширення в регіоні Тегу, є висока вірогідність, що це призведе до загальнонаціональної передачі", - заявила віце-міністр охорони здоров'я Кім Кан-Ліп.

Зазначається, що медики перевірили близько 9,5 тис. прихожан церкви Ісуса Сінчонджі. Президент Мун Дже Ін наказав уряду знайти додаткові видатки із бюджету, щоб зменшити вплив спалаху коронавірусу на четверту за величиною економіку Азії.

Повідомляється, що в Тегу мешканці стоять в чергах із сотень людей, щоб придбати хірургічні маски та медикаменти.

"Політичні та культурні заходи, заплановані на цей тиждень, були скасовані, і міністерство культури заявило, що в понеділок, 24 лютого, національні музеї та бібліотеки будуть тимчасово закриті", - йдеться у повідомленні.

Також вказано, що Національна асамблея скасувала пленарне засідання у понеділок та четвер, оскільки щонайменше троє чиновників мали контакт з чиновником у сфері освіти, у якого підтвердили коронавірус.

Нагадаємо, у південній Кореї близько 8 тис. військових відправили на карантин.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС виділить 230 млн євро на боротьбу з коронавірусом

     • 8028 переглядiв

    Анджей Дуда: Росія є агресором в Україні

     • 15364 переглядiв

    На в'їзді до Києва перекрито рух автотранспорту

     • 18536 переглядiв

    Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

     • 20168 переглядiв