kilkist-zhertv-obstrilu-zupinki-u-mikolayevi-zrosla-do-semi-mer

Кількість жертв обстрілу зупинки у Миколаєві зросла до семи - мер

 • 163645 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Внаслідок обстрілу Миколаєва минулої доби до семи зросла кількість загиблих - ще двоє чоловіків померли в лікарні. Про це повідомив мер міста Олександр Сєнкевич, пише УНН.

Цитата

“На жаль, збільшилась кількість жертв учорашнього обстрілу зупинки громадського транспорту. Стало відомо, що у лікарні померли двоє чоловіків 1977 і 1979 р.н. Загалом за медичною допомогою за вчора звернулось 19 осіб”, – написав Сєнкевич у Telegram.

Деталі

Також він повідомив про наслідки нічного обстрілу Миколаєва. "Постраждали будинки у двох районах міста: у них вибиті вікна, двері, зруйновані балкони. Повний обсяг пошкоджень наразі встановлюють фахівці адміністрації районів та департаменту ЖКГ. Попередньо відомо, що одна людина загинула, шестеро - зазнали поранень. За даними військової комендатури, Миколаїв обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Торнадо-С", - зазначив він і оприлюднив фото.

Доповнення

29 липня вранці російські окупанти обстріляли один із районів Миколаєва – влучили поряд із зупинкою громадського транспорту.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що внаслідок обстрілу російськими окупантами Миколаєва п'ятеро людей загинули.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Газпром" заявив про припинення поставок газу до Латвії

     • 160744 переглядiв