kilkist-zhertv-tayfunu-khagibis-v-yaponiyi-zrosla-do-37

Кількість жертв тайфуну "Хагібіс" в Японії зросла до 37

 • 10657 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Кількість жертв тайфуну "Хагібіс", який обрушився в минулі вихідні на центральні і східні регіони Японії, зросла до 37, 13 людей вважаються зниклими без вести, майже 200 постраждали. Про це повідомляє УНН з посиланням на телеканал ТBS.

У районах, через які пройшов тайфун, продовжують відновлювати інфраструктуру. До робіт залучено рятувальників і підрозділи Сил самооборони.

У Токіо і сусідніх префектурах в результаті обривів ліній електропередачі без світла залишаються близько 53 тисяч будинків. Більш ніж в 130 тисяч квартир і будинків по всій країні відсутнє водопостачання.

Залізничний транспорт, в тому числі швидкісні експреси, як очікується, увійде в графік протягом дня. У неділю на багатьох лініях потяги ходили зі збільшеними інтервалами. Деякі ділянки швидкісних автомобільних доріг, як і раніше перекриті. Столичні аеропорти Наріта і Ханеда в понеділок приймають і відправляють рейси в звичайному режимі.

Тайфун "Хагібіс" вдарив по основній території Японії в суботу. Місцева влада оголосила максимальний рівень загрози в 12 префектурах центральної частини країни, включаючи Токіо.

Раніше повідомлялося, що кількість жертв внаслідок тайфуну зросла до 35.

Українські Національні Новини

Новини Світу